Un barbat beat si fara permis a ajuns la spital dupa ce a intrat cu mopedul intr-un sant

La 12.06.2018, ora 20.00, în timp ce conducea mopedul pe raza satului Măneuți din comuna Frătăuții Vechi, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Rădăuți, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț.

poza
Un barbat beat si fara permis a ajuns la spital dupa ce a intrat cu mopedul intr-un sant

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat.
Din cauza leziunilor suferite, victima, nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


12:44
miercuri, 13 iunie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere