Trei tineri suceveni, găsiţi morţi în Cehia

Trei suceveni au fost găsiţi morţi într-un apartament din Podebrady, o localitate din Cehia. Momentan, criminaliştii suspectează o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

poza
Trei tineri suceveni, găsiţi morţi în Cehia / idnes.cz

Trei români găsiţi au fost găsiţi morţi într-un apartament din Podebrady (Cehia). Aceştia sunt originari din localitatea suceveană Cerdăuţi, comuna Călineşti, Poliţia cehă a descoperit cadavrele a trei români într-un apartament din oraşul Podebrady, din Cehia, cauza morţii fiind, aparent, o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Criminaliştii nu au descoperit urme ale unui atac. Cauza exactă a morţii va fi stabilită la autopsie. Se pare că una dintre versiunile anchetate este o scurgere de monoxid de carbon şi intoxicaţie. Se pare că au fost nişte sisteme de încălzire cu probleme. Poliţia a examinat o centrală pe gaz din apartament. Bărbaţii au vîrste cuprinse între 24 şi 30 de ani şi locuiau într-un apartament cu două camere. Pompierii le-au găsit cadavrele miercuri seară.


UPDATE

"Pot confirma că trei cadavre au fost descoperite într-unul din blocurile din Podebrady. Potrivit rezultatelor preliminare ale anchetei, victimele sunt trei tineri români născuţi în anii 1986, 1983 şi respectiv 1980", a afirmat Vyncalek. Echipa de criminalişti din cadrul poliţiei şi mai mulţi medici legişti s-au deplasat miercuri în zonă.

"Nu se poate atribui vina (pentru aceste decese) nici unei persoane la nivelul preliminar al anchetei. Informaţii detaliate privind motivul morţii bărbaţilor vor fi cunoscute doar după autopsie", a continuat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit site-ului ceh de informaţii idnes.cz, cadavrele au fost găsite de pompieri, care fuseseră chemaţi în urma unor suspiciuni privind o scurgere de gaze.

 



00:15
vineri, 11 iunie 2010

Taguri

, Cehia, deces

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere