Trei tineri din Tulcea au furat petarde de 3.000 lei

Trei tineri cu vârste între 16 şi 18 ani din Tulcea sunt cercetaţi pentru furtul de materiale pirotehnice în valoare de 3.000 lei din mai multe imobile situate pe strada Dragoş Vodă din oraşul Milişăuţi.

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Milişăuţi, i-au identificat pe M. Remus de 18 ani, M.E. de 17 ani şi M.P. de 16 ani, toţi din comuna Ciucurova, judeţul Tulcea, ca fiind suspecţi în cazul unui furt comis în noaptea de 19/20.02.2011 din mai multe imobilele situate pe str. Dragoş Vodă din localitate.

Polişiştii au recuperat bunurile sustrase din locuinţa unui localnic şi au descoperit mai multe cutii cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde) care au fost sustrase din locuinţa acestuia. Prejudiciul total al furturilor este de circa 3.000 lei, iar distrugerea bunurilor provocate de suspecţi este de circa 10.200 lei.

Minorul M.P. a fost depistat şi a recunoscut faptele comise, dispunându-se măsuri pentru prinderea celorlalţi doi suspecţi. Localnicul prădat de cei trei hoţi, P. Petrică de 31 ani din localitate, va fi de asemenea cercetat pentru deţinerea de obiecte artizanale şi de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice fără drept.

15:19
marti, 22 februarie 2011

Taguri

IPJ, din judet, furt, petarde

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere