Trei tineri au distrus sistemul de comunicaţii mobile din Marginea

Trei tineri cu vârste între 15 şi 18 ani sunt cercetaţi penal pentru furt calificat şi distrugere după ce au furat cabluri metalice de 50 metri feicare, de pe turnul unui sistem de comunicaţii mobile situat pe raza localităţii Marginea

poza
Trei tineri au distrus sistemul de comunicaţii mobile din Marginea

Suspecţii furtului, P. Alin, H. Dumitru, ambii de 18 ani şi H.A. de 15 ani, toţi din comuna Marginea, în perioada de 17-22.01.2011, pe timp de noapte, au escaladat turnul de comunicaţii mobile şi au tăiat cele două cabluri metalice din cupru, dislocându-le din sistemele de prindere de stâlpul metalic al releului.

Ulterior, aceştia au secţionat cablurile în mai multe bucăţi, care au fost arse pentru a li se distruge învelişul de plastic şi comercializate la un centru de colectare a deşeurilor de pe raza municipiului Rădăuţi, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.000 Euro.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspecţilor P. Alin şi H. Dumitru, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentaţi la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

13:00
vineri, 04 februarie 2011

Taguri

IPJ, arest, cablu, din judet, distrugere, telefonie mobila

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere