Trei soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au baut si s-au urcat la volan

La 04.02.2019, ora 18.08, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control, pe DJ 177 din comuna Mănăstirea Humorului, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana aflată sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

poza
Trei soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au baut si s-au urcat la volan
La 04.02.2019, ora 18.12, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că, pe DN 15C din comuna Boroaia, a avut loc o tamponare între atelajul hipo condus de un localnic de 68 de ani și autoturismul condus de un bărbat tot de 68 de ani, din aceeași localitate.
Întrucât emanau halenă alcoolică, cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul căruțașului și de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana aflată sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

La 04.02.2019, ora 22.05, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control, pe DN 2H din comuna Gălănești, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani din comuna Vicovu de Jos.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana aflată sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.09:24
marti, 26 mai 2020marti, 05 februarie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere