Trei pietoni raniti in aceeasi zi de soferi neatenti

La 29.11.2019, ora 11.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Republicii din municipiul Suceava, un localnic de 45 de ani a surprins și accidentat ușor o femeie de 83 de ani din aceeași localitate, angajată în traversarea neregulamentară a părții carosabile. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

poza
Trei pietoni raniti in aceeasi zi de soferi neatenti

La 29.11.2019, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Transilvaniei din municipiul C-lung Moldovenesc, ajunsă la o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător, o femeie de 42 de ani din comuna Sadova, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric, ocazie cu care, a surprins și accidentat grav o minoră de 12 ani din localitate, angajată în traversarea regulamentară a străzii.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 29.11.2019, în jurul orei 13.10, în timp ce conducea autoturismul pe DC 32 din comuna Vatra Moldoviței, un localnic de 18 ani nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de două tinere care se deplasau una lângă cealaltă pe partea carosabilă în același sens de mers, ocazie cu care, a acroșat cu oglinda pe una dintre acestea, respectiv o localnică de 20 de ani, după care, a plecat de fața locului fără încuviințarea poliției.
În urma impactului, victima a suferit leziuni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.03:59
duminica, 01 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere