Trei persoane ranite dupa ce un sofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum

La 07.01.2019, în jurul orei 17.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara municipiului Suceava, un bărbat de 39 de ani, din comuna Bosanci, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Pîrteștii de Jos.

poza
Trei persoane ranite dupa ce un sofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum
Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani, a unei femei de de 22 ani, din orașul Milișăuți, pasager în autoturismul condus de acesta și a unui bărbat de 40 de ani din județul Maramureș, pasager în celălalt autoturism.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto de 28 de ani și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt conducător auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ce va fi soluționat procedural.


12:47
marti, 08 ianuarie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere