Trei morţă pe fondul oboselii la volan

Luni noapte a avut loc un grav accident. Pe fondul oboselii, şoferul ieşean al unui autoturism Opel Astra a pierdut controlul asupra maşinii, ciocnindu-se frontal de capătul unui podeţ.

Luni noaptea, la ora 01.48, pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei, uno şofer de 50 ani din oraşul Tîrgu Frumos, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, la coborîrea unei pante cu înclinaţie uşoara, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit apoi partea carosabilă şi a intrat în şanţul marginal cu rigola betonată izbindu-se violent de un cap de pod. 

 

Cauza probabilă a accidentului este oboseala la volan, avîndu-se în vedere că nu există nici un fel de urmă de frînare. Şoferul şi cei doi pasageri cu vîrste între 55 şi 57 de ani din Tîrgu Frumos au decedat.

 

Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu trei echipaje (descarcerare, SMURD şi 1 APCA). După descarcerarea victimelor, echipajele de pompieri au acţionat pentru îndepărtarea de pe carosabil a scurgerilor de carburanţi şi lubrifianţi provenite de la autoturismul avariat. 



12:04
luni, 06 septembrie 2010

Taguri

IPJ, accident, autoturism, cap de podet, deces, din judet, oboseala

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere