Trei gospodării cuprinse de flăcări la Soloneţu Nou

Trei gospodării din Soloneţu Nou, comuna Cacica, au fost cuprinse miercuri de flăcări. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul produs de la un mijloc de încălzire neizolat termic corespunzător.

poza
Trei gospodării cuprinse de flăcări la Soloneţu Nou
21 pompieri militari, cu 4 autospeciale, şi grupa Operativă a inspectoratului au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, dar şi pentru evacuarea bunurilor materiale. La sosirea echipajelor de pompieri militari, ardeau trei locuinţe şi anexele lor – toate construite din lemn, pe o suprafaţă totală de 450 de mp., cu pericol de propagare la trei locuinţe vecine.

Au ars casa şi anexele (o bucătărie, două magazii, un depozit pentru lemne) şi o centrală termică aparţinând primului proprietar, pe o suprafaţă totală de cca 217 mp, casa, anexele (un depozit de furaje, un adăpost de animale) 10 mc de lemn de foc, trei tone de furaje şi alte bunuri ale celui de-al doilea proprietar, pe suprafaţă totală de 213 mp, şi acoperişul casei celui de-al treilea proprietar, pe o suprafaţă de 56 mp.

20:43
miercuri, 15 decembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere