Tânăr din Fundu Moldovei, agresat de patru indivizi

Un tânăr din Fundu Moldovei a ajuns la spital cu „plăgi gambă şi coapsă picior drept” după ce a fost scos cu forţa din maşină şi lovit de patru tineri.

poza
Tânăr din Fundu Moldovei, agresat de patru indivizi

Întâmplarea care a avut loc azi noapte la ora 00.30 a fost sesizată de victimă, M. Gabriel de 23 ani. Tânărul se afla în faţa unui bar împreună cu alţi trei prieteni într-un autoturism parcat, timp în care au apărut patru tineri cu un autoturism de culoare albastru cu numere de Austria, care l-au scos afară pe M. Gabriel, l-au lovit, după care au plecat.

Din declaraţiile martorilor s-a stabilit identitatea a doi dintre agresori, P. Pavel, de 36 ani, din comuna Vama şi I. Bogdan de 20 ani, din comuna Fundu Moldovei, fără a putea fi identificaţi. Cercetările sunt continuate în vederea identificării patru 4 agresori urmând a se lua măsuri legale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Suceava unde a fost diagnosticată cu „plăgi gambă şi coapsă picior drept” şi urmează a fi examinat de către medicul legist, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale urmând a se lua măsurile legale în cauză.


19:02
duminica, 20 februarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere