Tânăr de 18 ani din Salcea, ţepuit de 1.800 lei

Un tânăr de 18 ani din Salcea a fost păcălit de un necunoscut care i-a promis că îi va oferi motorină mai ieftină. Tânărul a fost deposedat de suma de bani pe care acesta a împrumutat-o.

Întâmplarea a avut loc ieri în localitatea Plopeni, oraşul Salcea. P. Viorel, un localnic, a sesizat Poliţia prin SNAU 112 şi reclamat faptul că fiul său P. Alexandru de 18 ani a fost victima infracţiunii de tâlhărie, împrejurare în care, prin ameninţare a fost deposedat de 1.800 lei, de către un cetăţean necunoscut.

Din primele s-a stabilit că în jurul orei 10.20, la domiciliul victimei a venit un bărbat necunoscut cu un autoturism înmatriculat în Italia, care l-a întrebat dacă este interesat să cumpere motorină la un preţ avantajos. Tânărul l-a sunat pe tatăl său, după care între persoana necunoscută şi tatăl victimei a avut loc o discuţie, ocazie cu care s-au înţeles să cumpere cantitatea de 800 litri motorină la preţul de 2,5 lei/litru, în cele din urmă convenind să cumpere motorina cu suma de 1.800 lei.

La indicaţia tatălui, tânărul s-a deplasat la domiciliul unei persoane de pe raza localităţii, de la care a împrumutat suma de 1.800 lei. Ulterior s-au deplasat în aşa zisul loc unde este cisterna cu motorină.
Deplasarea s-a făcut până la intrarea în municipiul Suceava, pe DN 29, până în dreptul unei staţii peco, unde şoferul necunoscut a oprit autoturismul, a blocat uşile (conform declaraţiei părţii vătămate), a scos din portiera stângă un cuţit, fără a-l ameninţa.

Tânărul, de frică, a scos banii din buzunar care i-au fost traşi din mână, după care au fost deblocate portierele. Şoferul i-a arătat o cisternă care staţiona în staţia peco, iar cel în cauză a plecat cu autoturismul în viteză spre municipiul Suceava.

Poliţia Suceava susţine că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


15:25
miercuri, 23 februarie 2011

Taguri

IPJ, bani, din judet, teapa

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere