Tabără la mare pentru 16 copii din zonele afectate de inundaţii

În perioada 22 – 31.08.2010, asociaţia EUROACTIV Suceava a organizat o tabără de socializare şi de creaţie în staţiunea Mamaia – Constanţa, pentru un grup de elevi talentaţi proveniţi din localităţile care au fost afectate de inundaţii.

poza
Tabără la mare pentru 16 copii din zonele afectate de inundaţii | (f) Euroactiv

16 elevi din Moldoviţa, Ostra, Hănţeşti, Plopeni şi Văratec. au avut prilejul să beneficieze de intrări gratuite la Aqua Magic, Delfinariu, Planetariu, Acvariu şi Păsări Exotice din Mamaia – Constanţa, bucurîndu-se de zilele însorite şi de apa caldă a litoralului Mării Negre.

Ei doresc să le mulţumească sponsorilor şi colaboratorilor care au făcut posibilă organizarea acestei tabere: S.C. Betty Ice din Suceava care au asigurat 10 baxuri de îngheţată şi o ladă frigorifică, S.C. Rio Bucovina ce a pus la dispoziţia taberei sucuri şi ape minerale pentru întreaga perioadă a taberei. De asemenea Grupul de firme Orizont a oferit de fiecare dată dulciuri şi sucuri pentru beneficiarii taberei, Regia Autonomă de Transport în comun - Constanţa care a asigurat accesul la transportul în comun zi de zi, Universitatea Ovidius din Constanţa care a sprijinit cu cazarea gratuită pentru organizarea taberei, S.C. Aqualand – Constanţa ce a permis accesul gratuit în parcul Aqua Magic din Mamaia şi Mc Donald’s care a asigurat mese pentru participanţii taberei.

De asemenea S.C. Casa Plus din Suceava, S.C. Găitan Suceava, Asociaţia Dedeman din Bacău i-au sprijinit pe organizatori cu materiale de construcţii pentru refacerea a două case din zonele sinistrate ale judeţului Suceava.

Asociaţia „EUROACTIV” Suceava are un nou sediu la subsol, în incinta Palatului Copiilor din Suceava la bunăvoinţa domnului Director Victor Şutac.

Tabăra a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – preşedintele Asociaţiei EUROACTIV şi de Florin Burlacu – student şi voluntar al asociaţiei.

Doamna prof. Narcisa Ştefănescu şi doamna ec. Galiş Izabela au contribuit financiar pentru realizarea taberei destinate copiilor din comunităţile afectate de inundaţii.

21:01
duminica, 05 septembrie 2010

Taguri

EUROACTIV, mare, tabara

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere