Strazi pline cu soferi bauti la volan

La 13.09.2018, ora 22.43, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175, din comuna Moldova Sulița, autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul etilotest, însă nu reușit să sufle îndeajuns pentru a-i putea fi determinată alcoolemia în aerul expirat, după care, a încercat să se sustragă, fugind de la fața locului, însă a fost prins și imobilizat de polițiști. Bărbatul a fost condus la spital unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

poza
Strazi pline cu soferi bauti la volan
La 14.09.2018, ora 02.20, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti, a identificat staţionat cu luminile aprinse pe DC 92D, din comuna Comănești, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Botoșana.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


13:16
vineri, 14 septembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere