Soferi bauti identificati la volan de politisti

La 09.04.2019, ora 11.15, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Ion Irimescu din localitate, autoturismul condus de un localnic de 46 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

poza
Soferi bauti identificati la volan de politisti
La 09.04.2019, ora 12.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 46 din comuna Horodnic de Jos, autoturismul condus de un bărbat de 66 de ani din municipiul Rădăuți.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.07:22
miercuri, 10 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere