Seful CJP Suceava anunta ca prima serie de tratament începe mai devreme

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunţă că anul acesta, prima serie de tratament începe mai devreme, respectiv din data de 17.02.2020. Pentru această primă serie a biletelor de tratament au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr total de 66 bilete de tratament. Cele 66 de bilete de tratament vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Amara, Buziaş, Nicolina, Covasna,Moneasa, Geoagiu Băi , Olăneşti şi Pucioasa.

poza
Seful CJP Suceava anunta ca prima serie de tratament începe mai devreme

Eliberarea biletelor de tratament se va face începând cu data de 12.02.2020, iar plecarea în staţiune va fi în intervalul 17.02.2020 - 20.02.2020.
Listele cu numărul biletelor de tratament alocate şi a staţiunilor au fost afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.
Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că ridicarea tuturor biletelor aprobate se face numai de către titularii acestora , cu actul de identitate în original , la parterul instituţiei, ghiseul 16.
În cazuri exceptionale ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular,cu procura notarială.


16:16
marti, 11 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere