Şase elevi suceveni au obţinut premiul I la Concursul Județean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”

Concursul Județean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc” a avut loc in perioada 2-4 noiembrie, la Scoala Gimnaziala nr. 1 Gura Humorului.

poza
Şase elevi suceveni au obţinut premiul I la Concursul Județean de Matematică „Memorialul David Hrimiuc”Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Suceava au anuntat ca sase elevi au obtinut premiul intai la concursul organizat in colaborare cu ISJ Suceava, Societatea de Ştiințe Matematice – filiala Suceava, Facultatea de Fizică și Matematică din Tiraspol-Chișinău, Facultatea de Informatică Iași, C.C.D. Suceava și Primăria Gura Humorului.
La concurs au luat parte 287 de elevi din 38 de scoli din tara dar si din Republica Moldova si Chisinau.
Elevii care au obtinut premiul intai sunt: Niculiţă Eduard, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, îndrumat de prof. Afloarei Viorica, elevul Brădăţan Mihnea, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului, îndrumat de prof. Cotoară Catrina, elevul Hăidoaie Ioan Casian, din clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, îndrumat de prof. Preda Monica Simona, elevul Poinaru Rareş Aurel, din clasa a V-a, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, îndrumat de prof. Petraşciuc Veronica, elevul Burcă Paul, din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, îndrumat de prof. Gătej Antoneta şi eleva Popa Maria, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei, îndrumată de prof. Nisioi Silvica.

12:16
sambata, 10 noiembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere