S-au ales cu dosare penale dupa ce s-au urcat bauti la volan

La 29.11.2019, ora 17.15, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DC 13 din comuna Bogdănești, autoturismul condus de un localnic de 18 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

poza
S-au ales cu dosare penale dupa ce s-au urcat bauti la volan
La 29.11.2019, în jurul orei 18.05, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată despre faptul că, pe strada Mihail Sadoveanu din localitate, în apropierea intersecției cu str. Dispensarului, un autoturism este căzut într-un șanț.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat într-un șanț de pe marginea drumului un autoturism și pe conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani din județul Botoșani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


03:57
duminica, 01 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere