Reprezentanţii Ministerului Economiei vor discuta la Prefectură promovarea exportului

Promovarea exportului de produse şi servicii, precum şi identificarea acelor obstacole care apar în pătrunderea pe alte pieţe vor fi discutate de către reprezentanţii Ministerului, prefecţii judeţelor Suceava, Botoşani şi Iaşi, alături de oameni din mediul de afaceri.

poza
Reprezentanţii Ministerului Economiei vor discuta la Prefectură promovarea exportului

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Instituţia Prefectului judeţului Suceava, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi-au propus un program de întîlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri din regiunea NORD EST pentru promovarea exportului de produse şi servicii, precum şi identificarea acelor obstacole care apar în pătrunderea pe alte pieţe.

Întîlnirea va avea loc marţi, 18 mai, ora 11.00, în sala Ştefan cel Mare din cadrul Prefecturii. La întîlnire vor avea loc discuţii şi dezbateri pe tema sistemului de sprijinire şi promovare a exporturilor, programul de promovare a exporturilor de produse şi servicii şi identificarea problemelor întîmpinate de firme pentru acces pe pieţe externe.

La această acţiune au fost invitaţi şi Prefecţii judeţelor Botoşani şi Iaşi, Preşedinţii Camerelor de Comerţ şi Industrie din judeţele Botoşani şi Iaşi, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din zonă.



22:50
luni, 17 mai 2010

Taguri

CCISV, Ministerul Economiei, Prefectura Suceava, export

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere