Prinsi de politisti dupa ce au baut si s-au urcat la volan

La 24.10.2020, orele 15.25, patrula din cadrul SPR 2 Ipotești, a oprit pe str. Parcului din com. Bosanci, autoturismul condus de un bărbat de 49 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.21 mg/alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

poza
Prinsi de politisti dupa ce au baut si s-au urcat la volan
La 24.10.2020, orele 19.52, polițiștii SPR 14 Vama aflați în executarea serviciului de patrulare și a unei acțiuni pe linie rutieră, pe raza de competență a Secției, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza comunei Vama, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia sosirii la fața locului, s-a stabilit identitatea conducătorului autoturismului în persoana unei femei de 50 ani, din com. Frumosu, care, conducând autoturismul pe DJ 176 din direcția Frumosu spre com. Vama, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se pe cupolă în afara părții carosabile.
Întrucât femeia emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


13:28
duminica, 25 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere