Petiţie pentru o declaraţie unică, anuală şi online

Cristian Ghinea, editorialist şi director al Centrului Român de Politici Europene a creat o petiţie online prin care cere introducerea unei declaraţii unice, anuale şi online.

poza
Petiţie pentru o declaraţie unică, anuală şi online | (f) Iaşi Plus

Aproape 3.500 de români şi-au declarat declarăm dezaprobarea faţă de modul umilitor în care Guvernul înţelege să aplice noile prevederi privind veniturile de natură profesională. "Ni se pare ilogic, absurd şi jignitor să fim purtaţi pe drumuri, lunar, de la o instituţie la alta, să completăm nişte declaraţii la fel de absurde. Cei mai mulţi dintre noi nici nu sîntem capabili să înţelegem ce ar trebui să completăm" consideră cetăţenii care au semnat petiţia online. Numărul creşte pe zi ce trece, în primele ore de cînd a fost lansată online, declaraţia deja avea 400 de semnatari.

Grupul românilor care se opun practicii de aşteptare la cozi pentru a-şi declara veniturile obţinute prin drepturi de autor au declarat greva fiscală, pînă cînd guvernul le va asculta cerinţa de a pune la dispoziţie o declaraţie cadru simplă, completabilă anual, inclusiv în regim online. Cei care doresc să semneze petiţia lui Cristian Ghinea, pot da click aici.

22:42
joi, 26 august 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere