Persoane retinute si introduse in arestul IPJ pentru tulburarea ordinii si linistii publice | newsMe.ro stiri Suceava

Persoane retinute si introduse in arestul IPJ pentru tulburarea ordinii si linistii publice

Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă de natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

poza
Persoane retinute si introduse in arestul IPJ pentru tulburarea ordinii si linistii publice

La data de 13.05.2018, Poliția Orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în incinta unui club din oraşul Siret, a avut loc o agresiune.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 13.05.2018, în jurul orei 01.32, şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, toţi din oraşul Siret, având asupra lor obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, au provocat scandal în incinta unui club din localitate, ocazie cu care au agresat două persoane, de 27 şi 23 de ani din oraşul Siret și au distrus oglinda retrovizoare a unui autoturism din parcarea clubului.
În vederea completării probatoriului, la 15.05.2018, poliţiştii cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale și a unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Rădăuți.


În urma probatoriului administrat în cauză, la 15.05.2018, faţă de cinci suspecţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, aceştia fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava, faţă de ceilalţi doi suspecţi cercetările fiind continuate în stare de libertate.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

Conducerea IPJ Suceava îi avertizează încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale.

19:20
miercuri, 16 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere