Optsprezece motive pentru care sa NU va vaccinati copiii împotriva gripei, in acest sezon

În acest an este mult mai important să vă protejati copiii şi pe cei dragi de vaccinurile împotriva gripei, decât de gripă în sine. Aici sunt motive: 

1. Aceasta gripa este pur şi simplu o alta gripă. Nu este neobişnuit de mortala. De fapt, gripa H1N1 porcina, aflata în circulaţie, este mult mai putin mortala decat multe alte focare de gripă. Primele 1000 de cazuri confirmate de gripa porcina din Japonia şi China au produs zero decese. Centrele de Control al bolilor spun ca 36 000 de americani se imbolnavesc de gripa în fiecare an, dar până în prezent, începând din Martie-pana in August 2009 (6 luni),~ 500-600 de decese au fost atribuite gripei procine în SUA. Gripa porcina din 2009 a cuprins emisfera sudica in sezonul gripei, fără nici un motiv de alarma pentru populatie. Doar rapoartele exagerate au fost emise de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii în ceea ce priveşte necesitatea spitalizarii în timpul sezonului de gripă, în ţările din America de Sud. Expunerea la gripă şi dezvoltarea de anticorpi naturali conferă rezistenţă pentru viitoarele izbucniri ale gripei. Creşterea anticorpilor In mod artificial prin expunerea la virusuri gripale din vaccinuri este mai problematică decât expunerea naturala. Americanii au fost expusi la gripa H1N1 porcina pe tot parcursul verii anului 2009, inregistrandu-se, totusi, cu mult mai puţine decese şi spitalizari atribuite gripei sezoniere decât de obicei.  

2. Autorităţile de sănătate recunosc în mod tacit faptul ca programele anterioare de vaccinare de gripă au fost fără valoare. Aceasta este prima dată cand se va administra un vaccin atat pentru pandemie cat si pentru gripa sezoniera si va necesita două inoculari. Acest lucru se datorează faptului că inocularea unică nu au reuşit să producă anticorpi suficienti. Copiii foarte mici şi adulţii mai sensibili, grupurile de populaţie cu risc ridicat de imbolnavire, este posibil sa nu poata produce anticorpi suficienti ca răspuns la vaccinul gripal. Aceasta este o acceptare a faptului că vaccinarile anterioare împotriva gripei au fost practic inutile. Aceiaşi oameni care au adus vaccinurile ineficiente în ultimii ani, vă aduc vaccinuri din nou in acest an. Puteti avea incredere in ei de data aceasta?  

3. În plus faţă de imposibilitatea producerii  unui numar suficient de anticorpi, acest vaccin anti gripa porcina este adus de aceiaşi oameni care nu au fost în măsură să producă în mod adecvat un vaccin gripal sezonier care sa se potriveasca tulpinei gripei în circulaţie. Vaccinările din ultimii ani a fost total lipsite de valoare, deoarece tulpinile de gripă în circulaţie nu se potrivesc tulpina de virus din vaccinuri. Autorităţile susţin ca tulpina predominanta in gripa în circulaţie la jumătatea lunii Septembrie 09 este gripa H1N1 porcina, care pare să fie mai uşoară decât de gripă sezonieră din trecut aflata în circulaţie. În cazul în care aceste date sunt corecte, de ce primim in acest an vaccinul impotriva gripei?

4. Vaccinurile vor fi produse de nu mai puţin de patru producatori diferiti, eventual cu aditivi diferiti (numite adjuvanţi) şi metode de fabricaţie distincte. Cele două inoculari pentru gripa pot fi obţinute de la un sistem multi-doză şi în cazul unei crize, dozele acestea vor fi diluate pentru a oferi mai multe doze şi apoi trebuie să se adauge adjuvanţi care să declanşeze un răspuns imunitar mai puternic. Adjuvanţii se adaugă la vaccinuri pentru a stimula producerea de anticorpi, dar pot declanşa reacţii autoimune. Unii adjuvanţi sunt: mercur (thimerosal), aluminiu şi squalene. Vreti sa permiteti copiilor dumneavoastră să fie injectati cu plumb? Plumbul este foarte dăunător pentru creier. Atunci, de ce aţi semna un formular de consimţământ, astfel incat copii dvs. să fie injectati cu mercur, care este chiar mai mult mai toxic decat plumbul, pentru creier? Injectarea cu mercur poate “praji” creierul copiilor.

5. Acesta este primul an cand vaccinurile - mostră au fost folosite pentru a obţine aprobarea FDA. Vaccinurile -  mostra sunt făcute pentru a obţine aprobarea metodei de fabricaţie şi apoi tulpina virusului predominant în circulaţie, se adaugă la doar câteva zile înainte de a fi pus efectiv în folosinţă. Nu va supuneti copiii dumneavoastră la vaccinuri experimentale. Da, aceste vaccinuri au fost testate pe copii şi adulţi sănătoşi, dar acestea nu sunt aceleaşi vaccinuri care vor fi date copiilor dvs. Copiii cu astm bronşic, alergii, diabet zaharat de tip I, etc risca mai mult sa dezvolte reacţii adverse. Copii sub vârsta de 2 ani nu au o bariera sange-creier suficient de dezvoltata şi sunt supusi la infecţii cerebrale cronice care emana în simptome numite autism. Copii mici nu ar trebui să fie supusi unor viruşi injectati!

6. Supra-vaccinarea este o practică comună în prezent în America. Copii americani sunt supusi la 29 de vaccinuri până la vârsta de doi ani. Acest lucru înseamnă ca un pic de boală este  injectata in continuu, in copii mici, tocmai în anii lor de formare! Medicii veterinari nu au sprijinit vaccinarea repetata la câini, din cauza efectelor secundare observate. !!!

7. Oficialii de sănătate doresc să fie vaccineze femeile în timpul sarcinii, supunand creierul fatului la un asalt biologic intenţionat. Un studiu recent a arătat virusurile gripale distribuite femeilor în timpul sarcinii, prin intermediul vaccinurilor, provoca la făt un tipar de gena cu expresie similară ca cea observată la copii cu autism. Aceasta este o recunoastere tacită cae vaccinurile care injectează un pic de gripă în om, cauzeaza autismul.
 
8. Medicina moderna nu are nici o explicaţie pentru autism, în ciuda creşterii numarului de cazuri.Cu toate acestea, autismul nu este raportat în rândul copiilor, care raman nevaccinati. Feriti-va de minciunile din medicina moderna!

9. Copii de scoalai sunt susceptibili la administrarea de vaccinuri pe cale nazala(Flu-Mist), care nu necesită injectare. Dar această formă de vaccin viu produce risipirea virusului pe cale virala, care va fi cu siguranţă transmis membrilor familiei. Ce mod bun de a porni o epidemie!

10. Acest virus in tripla varianta pare a fi conceput de om. Virusul H1N1 al gripei porcine din 2009 a apărut în Mexic- ce coincidenţă - in aceeaşi săptămână cand preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy l-a vizitat pe presedintele mexican Felipe Calderon, pentru a anunţa că Franţa intenţionează să construiască o fabrica de vaccinuri in valoare de mai multe milioane de dolari în Mexic. Un articol scris de Ron Maloney din Seguin, la Monitorul din Texas - anunţă o repetitie "pentru un dezastru pandemic", programat pentru 2 Mai 2009. Articolul spune: "Districtul Guadalupe si departamentul pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă şi omologii lor din ţară se pregătesc pentru exact un astfel de scenariu ..." Aceasta înseamnă autorităţile districtuale de sănătate de pe teritoriul SUA au  pregătit o repetiţie pentru vaccinarea în masă inca înainte de izbucnirea anunţata în Mexic. Virusologii recunosc faptul ca această gripă parte porcina / parte gripa aviare / parte virus gripal uman trebuie să fi avut timp să se dezvolte. Dar cumva, nu a fost detectat de sutele staţiile de monitorizare a gripei pe tot globul. Pe 24 aprilie 2009 Dr. John Carlo, Director Medical al Dallas County, face referire la tulpina H1N1 a gripei porcine ca fiind, probabil, proiectata într-un laborator.

11. Va amintiti gripa porcina din 1976. Într-o atmosferă cu încărcătură  politică, atunci cand Gerald Ford urmarea sa castige alegerile pentru preşedinţie, gripa porcina brusc a apărut la o bază militară. Vaccinul a fost produs şi milioane de americani au fost vaccinati. Dar, vaccinul a fost mai rău decât boala, cauzând sute de cazuri de sindrom Guillain Barre şi câteva decese. Într-o repetare a trecutului, Casa Albă este direct implicată în promovarea  vaccinului de gripă porcina H1N1. Guvernului federal va utiliza fondurile federale pentru a achita a administra vaccinuri in şcoli, pentru a promova  vaccinarea, prin intermediul panourilor de afişaj de pe autostrada si prin clipuri publicitare TV, şi pentru a proceda la inoculari in masă într-un mod rapidm iar dacă apar efecte secundare, va fi prea târziu. Masele vor fi fost vaccinate deja. Peste 9 miliarde $ au fost alocati de către guvernul federal să se dezvolte şi să se emită un vaccin neverificat şi experimental pentru gripă. Nu fiti cobai pentru guvern!

12. Cercetatorii  avertizeaza că supra-utilizarea vaccinului gripal şi supradozarea cu medicamente anti-gripale, precum Tamiflu şi Relenza, poate aplica o presiune genetica asupra virusurile gripale şi apoi acestea au mai multe şanse de a evolua într-o tulpină mai periculoasa, chiar mortala. Autorităţile de sănătate din SUA doresc ca 70% din public să fie vaccinat împotriva gripei in acest sezon 09, ceea ce reprezinta mai mult decât dublu faţă de procentul de vaccinare din orice sezon de gripă din trecut. Acest lucru ar aplica presiuni genetice mai puternice, iar gripa ar putea evolua într-o tulpină mai virulenta.

13. Cele mai multe tulpini de virus gripă sezonieră A (H1N1) testate din Statele Unite şi alte ţări sunt acum rezistente la Tamiflu (oseltamivir). Tamiflu a devenit un medicament aproape fără valoare împotriva gripei sezoniere. Conform datelor furnizate de Centrele de control al bolilor, dintre 1148 probe de gripă sezonieră testate, 1143 (99,6%) au fost rezistente la Tamiflu!

14. Pe masura ce sezonul gripei progreseaza, guvernul federal poate constrânge sauobliga pe americani să se supună la vaccinare. Franţa a comandat deja o cantitate de vaccin suficiena pentru a inocula întreaga populaţie şi a anunţat că vaccinarea va fi obligatorie. SUA pare a fi in aşteptare pentru a anunţa vaccinare obligatorie la o dată ulterioară, atunci când publicul va fi mai speriat si vor exista mai multe sanse de a consimţi la vaccinare. S-a raportat ca, guvernul federal a angajat oameni pentru a vizita casele de copii nevaccinaţi. Trebuie să ne ascunde copiii noştri acum?

15. Autorităţile de sănătate publică au strigat inspaimantate în fiecare sezon de gripă pentru a obţine doze de vaccin pentru gripă. Autorităţile de sănătate publică, în mod repetat publica informatii false, cu privire la un numar de 36000 de decese anuale din cauza gripei, pentru a speria publicul sa se vaccineze. Dar această cifră se bazează pe decese combinate de pneumonie la vârstnici şi victime ale gripei. Poate un numar de 5000-6000 de decese legate de gripa apar în fiecare an, mai ales în rândul persoanelor fizice cu sisteme imunitare compromise, al celor spitalizati,al persoanelor cu boli autoimune sau cu alte probleme de sănătate. Aşa cum s-a menţionat mai sus, gripa porcina a generat, în 6 luni, aproximativ 500-600 de decese  şi este mult mai temuta de către autorităţile din domeniul sănătăţii publice, decât gripa sezonieră. Centrele de control al bolilor emit comenzi de achiziţie pentru vaccinuri împotriva gripei şi apoi isi asuma calitatea de agenţie de relaţii publice, pentru a determina publicul să plătească pentru vaccinuri. Dintr-o populaţie de 325 de milioane de americani, doar 100 de milioane de doze de vaccin gripal s-au administrat în fiecare an şi nici o epidemie nu a izbucnit în randul persoanelor nevaccinate.

16. Mass-media de ştiri este iresponsabila, provocand temeri nejustificate cu privire la acest sezon de gripa. Cat de etic este pentru ziar sa publice rapoarte cu privire la decesul unei persoane, din cauza gripei porcine, atunci când se presupune că mii de oameni mor anual de gripa? În trecut, mass-media nu a publicitat fiecare deces legat de gripa, dar de data aceasta a ales să sperie publicul. De ce? Examinaţi graficul de mai jos. Diagrama arată că sezonul tarziu al gripei anului 2009 a atins punctul culminant în săptămâna 23 (începutul lunii Iunie) şi ca s-a disipat considerabil.

În timp ce fiecare deces legat de gripa, din randul copiilor trebuie să fie luat în considerare ca fiind tragic, şi  numărul de decese legate de gripa pediatrica, în 2009, este mai mare, din punct de vedere procentual, decat in sezoanele gripale antarioare, dar  în numere reale, nu este o creştere semnificativă. A se vedea tabelul de mai jos:

Conform datelor furnizate de Centrele de control al bolilor, pentru săptămâna 34, care se încheie pe 29 August 2009, existau 236 spitalizari şi 37 de decese legate de gripa. Asta ar reprezenta doar 5 spitalizari şi mai puţin de un deces/ stat, care este "sub pragul epidemic."
 
17. Oficiali din domeniul sănătăţii publice sunt iresponsabili, omitand orice metode utile pentru a consolida imunitatea împotriva gripei. Nu sunt oferite alte opţiuni, în afara de vaccinuri problematice şi medicamente anti-gripale, în ciuda faptului există dovezi clare că vitaminele C şi D a activeaza sistemul imunitar şi ca urmelor de seleniu mineral previne cea mai grava formă de boală în care plămânii se umplu cu lichid şi literalmente îneacă o persoană infectată cu gripa. Singura explicaţie plauzibilă a motivului pentru care sezonul de gripa atinge cote maxime de obicei, în lunile de iarnă, este intensitatea mai scazuta a luminii soarelui, si prin urmare scaderea producerii de vitamina D. Protejati-va familia. Inarmati-va sistemul imunitar cu vitamine si minerale!

18. Vom afla vreodată, dacă vaccinul gripal din acest an este mortal? În 1993, guvernul federal a ascuns faptul ca un vaccin gripal mortal  a omorât mii de pacienti beneficiind de asistenţă medicală la domiciliu. Acesta a fost primul an în care dozele de vaccin de gripa au fost plătite de către Medicare. Mortalitatea legata de vaccinuri a fost atât de mare încât reduce speranţa de viaţă a americanilor pentru prima dată dupa anul 1918, al Gripei spaniole! Intocmirea rapoartelor de mortalitate ar să dureze un an sau doi, pana la centralizarea finala, iar Guvernul Federal poate alege să nu dezvăluie adevărata rata de mortalitate şi nici dacă aceasta a fost legată de gripa sau de vaccinuri, din punct de vedere al cauzei. Credeti ca acest lucru nu se poate intampla? S-a intamplat deja în 1993!


10:52
marti, 22 septembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere