O femeie din județul Suceava a murit din cauza noul coronavirus

Pacienta suferea de boli asociate și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

poza
O femeie din județul Suceava a murit din cauza noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică arată că femeia a fost internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi.

Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

„Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c”, arată GCS ceea ce înseamnă că numărul persoanelor din județul Suceava care au murit din cauza noului coronavirus este de cinci. Un alt caz de deces, al 12 lea, a fost înregistrat în județul Bacău, fiind vorba de un bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască.

05:09
miercuri, 25 martie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere