O adolescenta din Falticeni, fara permis, a lovit trei masini si a fugit

La 23.08.2019, ora 16.13, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, pe strada 13 Decembrie din localitate a avut loc o tamponare, iar traficul rutier este blocat.

poza
O adolescenta din Falticeni, fara permis, a lovit trei masini si a fugit

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, o minoră de 15 ani din municipiul Fălticeni, ce nu posedă permis de conducere, a avariat trei autoturisme, după care a fugit de la fața locului la domiciliul unei cunoștințe, fiind depistată de polițiști.
Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul femeii, minora a primit cheile de la autoturism pentru a lua un portofel și apoi pentru cumpăra diverse produse de la un magazin, ocazie cu care, după ce a coborât în stradă, a pornit motorul și s-a deplasat cu autoturismul pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni, ocazie cu care, a avariat cele trei autoturisme și a fugit de la fața locului.
Minora a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


16:27
duminica, 25 august 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere