Nu a oprit la semnalul politistilor si a fost urmarit pe o distanta de 3 km

La 01.12.2019, ora 16.30, în timp ce acționa pe DN 29A din comuna Zvoriștea, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, s-a intersectat cu un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu suspect de a fi expirat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 3 km având în funcțiune semnalele luminoase și acustice alea autospecialei de poliție, însă conducătorul auto, nu s-a conformat și a continuat deplasarea pe un drum comunal neclasificat, după care, a oprit, a coborât din mașină și împreună cu pasagerul din vehicul au fugit în curtea unui imobil ce avea porțile deschise.

poza
Nu a oprit la semnalul politistilor si a fost urmarit pe o distanta de 3 km

Polițiștii au procedat la urmărirea pedestră a conducătorului auto care a fost identificat ascuns după o anexă a imobilului, acesta fiind un bărbat de 25 de ani din municipiul Suceava.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.15:23
luni, 02 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere