Noi reguli cu privire la transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic

Incepând cu data de 20 mai 2019 vor intra în vigoare noi reguli cu privire la transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic.

Seful ITM Suceava, Romeo Butnariu, a anuntat ca de pe data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal.

Conform spuselor sale, angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5, după care vor putea instala versiunea 6.0.6, iar pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să fie urmate instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni. Astfel, pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal să fie efectuată o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul „Salvare baza de date” sau „Export angajator” din meniul „Instrumente”.

Romeo Butnariu a mai precizat că în cazul în care angajatorii întâmpină dificultăți în instalarea versiunii 6.0.6 – Reges, se pot adresa Serviciului Informatică al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.
06:58
joi, 16 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere