Minori suspectaţi de furtul unei maşini, depistaţi de poliţie

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată ieri de către un bărbat asupra furtului unui autoturism. Suspecţii, minori, au fost prinşi mai tîrziu de către poliţişti.

poza
Minori suspectaţi de furtul unei maşini, depistaţi de poliţie
Ieri la ora 19.55, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată  prin „S.N.U.A.U 112” de S. Gheorghe de 82 ani din municipiul Suceava, despre faptul că autoturismul aparţinând unei societăţi comerciale al cărui utilizator este, a fost sustras de persoane necunoscute, în intervalul 18.00-19.55, de pe strada Curtea Domnească, unde era parcat.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, o patrulă mixtă formată din poliţist şi jandarm a identificat şi oprit în trafic, la ieşirea din municipiul Suceava, pe strada Grigore Alexandru Ghica, autoturismul în cauză, condus de minorul C.T. de 17 ani din comuna Voitinel, ce era însoţit de minorul R.M. de 16 ani localnic. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere”, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei, urmând a se dispune procedural.

13:03
joi, 29 aprilie 2010

Taguri

IPJ Suceava

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere