Mii de suceveni au luat parte la Parada Militara

De Ziua Romaniei, mii de suceveni au fost prezenti la parada militara, aici fiind si reprezentanti ai autoritatilor publice locale.

poza
Mii de suceveni au luat parte la Parada Militara
Adulti si copii au fost prezenti, duminica, in centrul municipiului Suceava, pentru a participa la parada militara. Prezenti au fost si reprezentanti ai autoritatuilor publice locale: subprefectul Silvia Boliacu, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședinții CJ Suceava Gheorghe Niță și Viorel Seredenciuc, primarul Sucevei, Ion Lungu, viceprimarii Sucevei Lucian Harșovschi și Marian Andronache, vicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, senatorii PSD Ioan Stan, Virginel Iordache și Ilie Niță, deputatul Forței Naționale Alexandru Băișanu, dar și consilieri județeni și locali și șefi de instituții deconcentrate.„La mulți ani frați români, frați suceveni”, a spus Gheorghe Flutur care a felicitat că foarte mulți suceveni au venit să asiste la acest eveniment de Ziua Națională.

"Astăzi, mai mult ca niciodată, să fim mai buni, să fim uniți, să fim adevărați români, mândri că ne-am născut pe aceste frumoase meleaguri.
1 Decembrie reprezintă o zi specială pentru poporul nostru, este aniversarea Marii Uniri, este sărbătoarea noastră de suflet", a transmis viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi.

16:39
duminica, 01 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere