Material lemnos confiscat de polițiștii din Marginea

La data de 09.11.2019, ora 14.50, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, desfășurând activități specifice pe linie de silvicultură, a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Dornești, o autoutilitară cu remorcă, ambele aparținând unei societăți comerciale cu sediul în orașul Vicovu de Sus.

poza
Material lemnos confiscat de polițiștii din Marginea
S-a constatat că autoutilitara era condusă de un bărbat de 52 ani, din orașul Vicovu de Sus, care a prezentat pentru control documentele personale, cele ale autoutilitarei, precum și avizele de însoțire a materialului lemnos transportat.
Existând suspiciuni că volumul cherestelei înscris în cele două avize nu corespundea cu volumul de cherestea transportat, ansamblul a fost condus la punctul de descărcare ,,Atelier Împletituri” Marginea, unde personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea încărcăturii de material lemnos.
Astfel, s-a constatat că în remorcă se afla cantitatea totală de 21,91 m.c. cherestea tivită esenţă rășinoase, cu un plus de 3,41 mc față de cantitatea înscrisă în aviz.
Pentru aceste motive, societatea comercială cu sediul în oraș Vicovu de Sus, a fost sancționată contravențional cu amendă în sumă de 3.000 lei, iar cantitatea de 3,41 m.c. cherestea tivită esenţă rășinoase, în valoare de 2.179 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.


12:43
duminica, 10 noiembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
  • Un targ cu preparate mediteraneene si ateliere de creatie pentru copii, la Iulius Mall Suceava
  • 551 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, in judetul Suceava
  • Doua masini si un camion s-au ciocnit la Rosiori
  • 1 Octombrie- Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Campania ”Flori pentru inimi”
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere