Marginea. Impact devastator

Luni, la ora 10.15, pe DN 17A, în interiorul comunei Marginea, s-a petrecut un grav accident rutier.

Costel Grigorean, de 36 de ani, localnic (posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 1992), în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a pătruns pe contrasens, după care a părăsit drumul şi a intrat într-un copac ornamental.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, şi a copiilor săi, Eduard, de 3 ani, şi Maura, de 4 ani, pasageri în autoturism.

Conducătorului auto, care, din câte se pare, îşi ducea copiii la grădiniţă, la Rădăuţi (singurii, ai familiei Grigorean), i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La spital, s-a constatat că fata are ruptură de rinichi drept şi contuzie de splină (posibil fractură de splină), băiatul – fractură de humerus şi contuzie toraco-abdominală, în timp ce tatăl a fost internat cu TCC acut deschis şi contuzie cerebrală gravă.

În cursul zilei de ieri, urma ca un avion de mici dimensiuni al Ministerului Sănătăţii să o transporte pe Maura Grigorean în Capitală, în vederea internării şi rezolvării situaţiei sale medicale la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”. Medicii suceveni vor decide dacă e cazul ca şi tatăl fetiţei să fie transportat la Bucureşti.

18:43
luni, 21 februarie 2011
Autor
Mugur Geu
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim! - un nou proiect de educație muzeală
  • Țigarete în valoare de 36.600 lei confiscate la frontiera de nord
  • Primele proceduri PET-CT și SPEC-CT au fost efectuate la Spitalul Județean Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere