Luna MAI este bogata in evenimente marca #enduranch

Cel mai important este “Asaltul Lupilor”. A VI-a editie a celei mai cunoscute si iubite curse cu obstacole si noroi din Romania (dar prima editie la Iasi) se va desfasura in cadrul parcului pe 19 mai 2019. Mai multe amanunte se gasesc in GHID - https://www.facebook.com/notes/asaltul-lupilor/ghidul-evenimentului/2257497080982694/

De asemenea, in zilele ulterioare evenimentului veti putea descarca fotografii spectaculoase ce vor fi postate pe pagina de facebook - https://www.facebook.com/events/934323676768503/Tot in luna mai – vineri pe 24 mai – sarbatorim Ziua Europeana a Parcurilor. Cum? "Biletul de intrare" il reprezinta unul sau mai multi copii adusi in parc iar "plata" se face cu o fotografie realizată la noi in ziua evenimentului, in care sa apara o planta, o insecta, un animalut...

https://www.facebook.com/events/2195491120506537/In ultima zi a lunii, pe 31 mai, organizam Ziua Energiei. In stilul nostru.

Chemăm pe toți cei interesați de domeniul energiei, să fie prezenți în zona noastră #EXPO cu produsele, serviciile, ideile inovatoare, proiectele ce țin de energia regenerabilă, de utilizarea eficientă a energiei, de probleme și soluții cu privire la energia durabilă, de bune practici pentru a construi lumea noastră bazându-ne pe energie curată, sigură și eficientă.

Enduro Ranch pune la dispoziție spațiul, utilitățile și logistica. Dar mai ales, singurul parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României vă oferă oportunitatea și motivația să țineți pasul cu viitorul.

Mai multe amanunte gasiti pe pagina evenimentului - https://www.facebook.com/events/413719729182121/Reprezentantii MEDIA au intrare libera la evenimentele publice de la Enduro Ranch. Bineinteles, apreciem materialele foto-video realizate la noi si recenziile pozitive cu privire la singurul parc natural si de aventura off-road din Moldova. “enduranch” este un concept inovator in Romania, in domeniul turismului experential. Desi un spatiu privat, noul brand iesean pune accent pe deschiderea catre comunitate, pe componentele de educatie sportiva, civica si sociala dar mai ales pe protectia mediului inconjurator.Enduro Ranch este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de REZERVARE iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate.

06:23
vineri, 17 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere