Lucian Harșovschi spune ca majoritatea angajaților Primăriei Suceava vor să se vaccineze

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi a anunțat că municipiul Suceava este pregătit pentru etapa a doua de vaccinare, care va începe pe 15 ianuarie.

poza
Lucian Harșovschi spune ca majoritatea angajaților Primăriei Suceava vor să se vaccineze

Lucian HArsovschi a spus ca în cadrul Primăriei municipiului Suceava a fost realizat un sondaj privind intenția de vaccinare.

Astfel, în urma sondajului, spune viceprimarul Harșovschi ”în primăria Suceava sunt servicii din cadrul cărora, în procent de 100%, angajații vor să se vaccineze, considerând că este singura modalitate prin care putem elimina virusul din viețile noastre. Vorbim despre colegii de la: Proiecte Europene, Asociații de Proprietari, Ecologizare, Administrare Străzi, precum și cei de la Transport”.

Viceprimarul a mai precizat că la nivelul întregii primării, majoritatea angajaților vor să se vaccineze, în procent de 67,74 %. Acesta a mai precizat că, de asemenea și conducerea primăriei se va vaccina, în procent de 100% (primar, viceprimari și secretar general).

Centrele care vor fi amenajate de primărie și în care se vor putea face vaccinările sunt sălile de sport de la următoarele unități școlare:

Școala Gimnazială nr. 9 din Obcini;
Colegiului Național “Ștefan cel Mare”;
Școla Gimnazială nr. 11 din Burdujeni;
Școala Gimnazială nr. 7 din Ițcani.
La acestea se adaugă un centru de vaccinare în incinta Iulius Mall și bineînțeles, foarte important, Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”.

11:04
marti, 12 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
  • Accident pe Calea Unirii, joi dupa amiaza
  • Numărul cazurilor active de Covid-19 în județul Suceava a ajuns la 1.467
  • Rata de infectare Covid-19 în județul Suceava crește la 1.88 la mie
  • Modificari privind baza lunară de calcul a contribuţiei de asigurări sociale
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere