Jandarmii defilează şi oferă daruri de Ziua Eroilor

Joi, 13 mai 2010, cadre şi elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni participă la manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Eroilor.

Întreg personalul unităţii şi elevii jandarmi vor participa la programul organizat la sediul unităţii cu acest prilej: arborarea Drapelului Naţional, prezentarea semnificaţiei Zilei Eroilor, săvîrşirea serviciului religios închinat eroilor patriei, păstrarea unui moment de reculegere.

La nivelul judeţului sunt implicaţi în activităţile organizate şi elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni care se constituie în subunităţi pentru defilare şi gardă la monumentele din Suceava, Fălticeni, Liteni, Boroaia şi Bogdăneşti.

Începînd cu ora 12.00 un pluton de elevi şi cadre ale şcolii vor participa alături de membri ai comunităţii locale şi reprezentanţi din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi siguranţei naţionale la ceremonia depunerii de coroane şi jerbe de flori la monumentul eroilor din Cimitirul 'Pacea' din Suceava.

În municipiul Fălticeni, manifestările dedicate acestei Zile vor debuta la ora 13.30. Elevii jandarmi asigură garda la monument, constituie garda port-drapel şi cele două plutoane care vor defila alături de un pluton din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Fălticeni.

De asemenea, cum Ziua Eroilor este sărbătorită în Ziua Înălţării Domnului, cadrele unităţii noastre s-au gîndit şi la copiii din Centrul de Plasament 'Sfîntu Gheorghe' Dolhasca şi le-au oferit diverse daruri.

11:49
joi, 13 mai 2010

Taguri

, Jandarmeria, ziua eroilor

Autor
Bogdan Popescu
  • Managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a fost demis de Consiliul de Administrație
  • CNSU: Elevii din anii terminali vor participa, fizic, la cursuri
  • Comuna Dragoiesti intra in scenariul rosu
  • Cadouri handmade și ateliere de creație cu temă specială de Ziua Mamei, la Iulius Mall Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere