Incendiu la o c;adire de birouri din Burdujeni

ISU Suceava a stabilit că incendiul a izbucnit de la un cablu electric defect.

poza
Incendiu la o c;adire de birouri din Burdujeni


Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire administrativă, ce aparține unei societăți comerciale, de pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul podului construcției, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, cu posibilitate de propagare la întreaga clădire.

Incendiul a fost lichidat în aprope trei ore, iar în flăcări au ars învelitoarea din lemn, pereții podului din lambriu, tavanul din lemn, alte materiale lemnoase, textile și altele, toate depozitate în pod și s-au degradat elemente de tâmplărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect, arată ISU Suceava.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul clădirii administrative, cu bunurile aferente.



13:09
sambata, 31 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere