Incendiu în localitatea Securiceni

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit cu 4 autospeciale și un buldoexcavator pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Securiceni.

poza
Incendiu în localitatea Securiceni

La sosirea echipajelor, ardeau două construcții anexe și bunuri dintr-o gospodărie, incendiul fiind extins și la proprietatea învecinată, unde ardea acoperișul adăpostului de animale, cu pericol de propagare la vecinătăți.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:00.
La prima gospodărie, au ars o anexă pe o suprafață de 40 mp, depozitul de furaje pe 80 mp, un tractor cu remorcă și circa 15 tone de fân.
În a doua gospodărie, a fost afectat acoperișul adăpostului de animale pe aproximativ 80 mp. Au mai ars circa 2 tone de plante furajere și s-au degradat elemente de construcție de la o bucătărie de vară.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa, adăpostul de animale și alte două anexe, ale primului proprietar, precum și casa de locuit și bucătăria de vară din gospodăria învecinată.


09:25
marti, 10 septembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere