Incendiu de proportii in localitatea Bogata, trei cladiri fiind cuprinse de flacari

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii, au intervenit cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Bogata.

poza
Incendiu de proportii in localitatea Bogata, trei cladiri fiind cuprinse de flacari
La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri dintr-o proprietate, construite din lemn și BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:20.
Au ars: o magazie din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 mp, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 mp, circa 3 tone lemn de foc și o tonă de cereale. S-au degradat: câte un perete lateral de la două case de locuit, acoperișul terasei, precum și parțial un autoturism. În incendiu au pierit 4 porci.
Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, cu bunurile aferente.10:41
miercuri, 11 septembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere