Inca un week-end plin de soferi care au condus sub influenta bauturilor alcoolice

Politistii spun ca vor continua astfel de actiuni si in perioada urmatoare, pe raza intregului judet.

poza
Inca un week-end plin de soferi care au condus sub influenta bauturilor alcoolice
La 10.08.2018, ora 15.55, o patrulă din cadrul Poliției orașului Broșteni a identificat pe DC Holdița din localitate, autoturismul condus de o localnică de 40 de ani, care a acroșat un gard aflat pe marginea părții carosabile și s-a oprit într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „distrugere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 11.08.2018, ora 17.20, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de un localnic, despre faptul că, autoturismul său, parcat pe strada 2 Grăniceri din localitate a fost avariat de un alt autovehicul, iar conducătorul acestuia se află sub influența alcoolului.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autoutilitara implicată în tamponare și pe conducătorul auto, un localnic de 32 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 11.08.2018, ora 23.55, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 17, autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Stroieşti.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 12.08.2018, ora 00.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe DJ 208A, din comuna Bosanci, autoturismul cu defecțiuni la sistemul de iluminare, condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Verești.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.11:59
duminica, 12 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere