În județul Suceava sunt 1.456 de cazuri de Covid-19 în evoluție

1.456 de cazuri de Covid 19 sunt în evoluție în 105 localități din județul Suceava, a anunțat, sâmbătă, Prefectura Suceava.

poza
În județul Suceava sunt 1.456 de cazuri de Covid-19 în evoluție


Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 9 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 17 au câte un caz în evoluție, 39 au sub cinci cazuri în evoluție, 22 au sub zece cazuri în evoluție iar 27 au peste zece cazuri în evoluție.

Totodată, în carantină sunt 836 de persoane, iar în izolare la domiciliu se află 440 de persoane.



În cursul zilei de vineri polițiștii suceveni au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 941 persoane. De asemenea, au fost verificate 100 societăți comerciale și au fost aplicate 69 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr.55/2020.



Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.



„În această perioadă delicată este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus”, a transmis CJSU Suceava.



13:06
sambata, 31 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere