Gratiela Gavrilescu:"Nu mai este timp de ambitii personale sau politice sau de altfel de ambitii"

O delegatie condusa de viceprim-ministru, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a efectuat o vizita de lucru la Suceava, in cursul zilei de vineri. Ministrul a discutat cu reprezentantii autoritatilor publice locale si judetene despre probleme legate de poluare si depozitele de deseuri din judetul Suceava.

poza
Gratiela Gavrilescu:"Nu mai este timp de ambitii personale sau politice sau de altfel de ambitii"
Viceprim-ministrul Romaniei, Gratiela Gavrilescu a sustinut o conferinta de presa la Suceava , insa dupa o sedinta avuta intr-o formula complexa cu primari din judet, cu operatorii celor 5 depozite temporare de deseuri dar si cu membrii colegiului prefectural.

"Cand am preluat mandatul, in mai 2017, am gasit niste nereguli foarte grave, nici macar AMPOIM-urile nu erau functionale" a spus ministrul.

Totodata, viceprim-ministrul Romaniei, ministrul Mediului, a spus ca toti turistii care vin in Bucovina trebnuie sa se bucure de frumusetile acestei zone , spunand ca aceasta ar trebui sa ramana cel putin la fel de spectaculoasa si in urmatorii 100 de ani.

Totodata, ministrul mediului a spus in cadrul conferintei de presa de la Suceava ca in perioada urmatoare, romanii vor fi informati in ceea ce priveste colectarea selectiva,autoritatile locale si judetene avand responsabilitatea de a-i tine informati pe cetateni. In ceea ce priveste judetul, Gratiela Gavrilescu a spus ca la 31 martie 2019, Sistemul de Management Imntegrat al Deseurilor trebuie sa devina functional: "Am spus clar că și dacă este nevoie să se deplaseze în fiecare săptămână la București să identifice soluții pentru ca situația de la Pojorâta să fie rezolvată, de la Moara proiectul să înceapă să funcționeze, iar comisia de licitație să lucreze, cum lucrăm și noi care suntem implicați în același sistem, foarte multe ore pe zi pentru ca contractul de gestiune să poată fi atribuit și deja să se poată depozita în depozitul de la Moara".

Ministrul a mai adaugat ca nu mai este timp de ambitii personale sau politice, mentionand ca e nevoie de un nivel inalt de responsabilitate.


13:31
vineri, 10 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere