Dr. Anatolii Buzdugan: Se va reveni la programul normal de dinainte de pandemie doar în secţiile care îngrijesc pacienţi non COVID

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Anatolii Buzdugan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă ca a Regulamentul de organizare interna a suferit modificari.

poza
Dr. Anatolii Buzdugan: Se va reveni la programul normal de dinainte de pandemie doar în secţiile care îngrijesc pacienţi non COVID


Dr. Anatolii Buzdugan a explicat că în Comitetul Director a declarat ca au survenit unele schimbari “pentru a veni în întâmpinarea dorinţei colegilor de a modifica într-un aşa mod programul de lucru, pentru a le oferi posibilitatea să activeze fie în regim de ture, fie în regim de program normal”.

Acesta a mai mentionat ca “În secţiile unde sunt îngrijiţi pacienţi COVID şi în zona tampon, unde intensitatea muncii este mai mare şi riscul este mai mare, am stabilit ca programul normal pentru un număr de angajaţi să fie de la 8,00 la 15,00, după care vin alţi colegi de la ora 15,00 la ora 20, 00, tot la program normal, după care garda va începe la ora 22,00 până la ora 8,00 dimineaţa, cu posibilitatea ca după gardă cei care lucrează în secţiile COVID şi în zona tampon să plece acasă, în contul orelor suplimentare lucrate anterior, în toată perioada când a fost o lipsă mare de personal”.

05:20
miercuri, 01 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Un targ cu preparate mediteraneene si ateliere de creatie pentru copii, la Iulius Mall Suceava
  • 551 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, in judetul Suceava
  • Doua masini si un camion s-au ciocnit la Rosiori
  • 1 Octombrie- Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Campania ”Flori pentru inimi”
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere