Doua persoane au ajuns la spital dupa ce au vrut sa traverseze prin loc nepermis si au fost accidentate

La 12.06.2019, ora 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, un bărbat de 36 de ani din județul Iași, a surprins și accidentat ușor o minoră de 16 ani din localitate, angajată în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 12.06.2019, ora 10.20, în timp ce conducea autoturismul în parcarea unui supermarket de pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 22 de ani din orașul Salcea, a surprins și accidentat ușor o localnică de 62 de ani angajată în traversarea părții carosabile prin loc neprevăzut cu marcaj pietonal, după care, a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.09:28
joi, 13 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere