Dosare penale pentru soferii cars s-au urcat bauti la volan

Inspectoratul de Politie Judetean Suceava informeaza ca aceste actiuni vor continua pe drumurile din judet, mai ales in weekend , cand soferii consuma alcool si apoi pleaca spre casa la volanul masinilor punand in pericol atat siguranta lor cat si a celorlalti participanti la trafic.

poza
Dosare penale pentru soferii cars s-au urcat bauti la volan
La 15.04.2018, ora 19.03, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret, a oprit pentru control pe DJ 209D, din comuna Calafindești, autoturismul condus de un localnic de 59 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 15.04.2018, ora 21.40, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a oprit pentru control pe DC Costișa, din comuna Frătăuții Noi, autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Dornești.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul, ce aparține mamei sale, a fost sustras din curtea locuinței, fără consimțământul acesteia.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.


15:33
luni, 16 aprilie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere