Dosare penale pentru soferi identificati la volan in stare de ebrietate

La 17.05.2018, în jurul orei 20.40, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, a oprit pentru control pe DC 32, din comuna Vatra Moldoviței, autoturismul condus de un localnic de 48 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

poza
Dosare penale pentru soferi identificati la volan in stare de ebrietate


La 17.05.2018, ora 19.55, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit pentru control pe un DC neclasificat din comuna Slatina, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


11:10
vineri, 18 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere