Dosare penale pe numele a doi soferi care s-au urcat bauti la volan

La 13.07.2019, orele 23:42, un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea a oprit pentru control, pe D.N. 29 de pe raza oraşului Salcea, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Suceava. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

poza
Dosare penale pe numele a doi soferi care s-au urcat bauti la volan
La 14.07.2019, ora 00.25, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dolhasca au oprit pentru control, pe DJ 208 din comuna Dolhasca, autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.07:28
duminica, 14 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere