Dosare penale la regimul rutier pentru conducere sub influenta alcoolului

La 27.06.2020, orele 18.09, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DC neclasificat din comuna Marginea și era condus de către un băarbt de 27 de ani, localnic, care emana halenă alcoolică.

poza
Dosare penale la regimul rutier pentru conducere sub influenta alcoolului
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La 28.06.2020, ora 00.01, echipajul de siguranță publică din cadrul Poliției mun. Vatra Dornei a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărabt de 55 de ani, din mun Vatra Dornei.
Întrucât emana halenă alcoolică, a fost chemat în sprijin echipajul de poliție rutieră care a efectuat testarea cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat .
S-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde i s-au prelevat mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.



16:32
duminica, 28 iunie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere