Doi monahi nemţeni, sechestraţi într-un garaj de pe Mărăşeşti

Agresorul se află în arestul poliţiei, fiind cercetat pentru lovire, lipsire de libertate în mod ilegal şi folosirea fără drept a unei arme de foc neletală

Vineri seară, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi despre faptul că într-un garaj situat la demisolul unui bloc de pe str. Mărăşeşti din municipiu Suceava, o persoană a tras trei focuri de armă, iar în interior sunt sechestrate persoane. La faţa locului, garajul a fost găsit închis, iar în interior un bărbat violent profera injurii şi ameninţări.

După mai multe somaţii, poliţiştii l-au imobilizat R. Sorin de 47 ani din municipiul Suceava, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Asupra sa, a fost găsit un pistol cu gaze şi un încărcător cu şase cartuşe, deţinute legal.

În garaj se aflau mai multe persoane, respectiv R. Maria de 46 ani, B. Marinela de 47 ani, din localitate, S. Iacob de 51 ani şi N. Vasile de 76 ani, ambii monahi la o mănăstire din comuna Brusturi, judeţul Neamţ.

Aceştia erau speriaţi şi au declarat faptul că au fost ţinuţi cu forţa în garaj din jurul orelor 20.30, de R. Sorin şi ameninţaţi cu pistolul. Au precizat de asemenea că acesta a agresat-o pe R. Maria şi a tras trei focuri de armă în podeaua garajului.

Au fost ridicate pistolul în cauză, cu încărcătorul aferent şi trei tuburi de cartuş pentru muniţie cu gaz, care vor fi examinate în condiţii de laborator.

Bărbatul se află în arestul poliţiei pe o perioadă de 29 de zile, fiind cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi folosirea fără drept a unei arme de foc neletală.

19:58
duminica, 30 ianuarie 2011
Autor
Bogdan Popescu
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim! - un nou proiect de educație muzeală
  • Țigarete în valoare de 36.600 lei confiscate la frontiera de nord
  • Primele proceduri PET-CT și SPEC-CT au fost efectuate la Spitalul Județean Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere