Doi candidaţi au încercat să copieze la titularizare

Peste o mie de profesori şi-au încercat astăzi norocul dar şi inteligenţa la a cîştiga un loc în domeniul învăţămîntului preuniversitar.

poza
Doi candidaţi au încercat să copieze la titularizare | Foto: verticalonline.ro

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Laura Hacman, pentru concursul de titularizare s-au înscris pe cele doua centre de examen 1170 candidaţi, din care au fost prezenţi 959. 71 au hotărît să nu mai de examenul de titularizare, exprimîndu-şi dorinţa de a se retrage. Un candidat a venit fără act de identitate, motiv pentru care nu a fost primit în examen.

 

La nivel de centre, au existat două cazuri de fraudare. Doi candidaţi la probele de la limba franceză, respectiv educaţie fizică au fost prinşi copiind, fiind ulterior eliminaţi din examen.

 

Pe data de 18 iulie vor fi afişate rezultatele de la examenul de titularizare iar dacă profesorii nu sunt mulţumiţi cu nota pusă pe lucrare pot depune contestaţie în perioada 18-19 iulie. Lucrările vor fi re-evaluate pe data de 20 iulie, urmînd ca pe data de 21 iulie să fie afişate rezultate finale.

 

Ultima fază o reprezintă şedinţa publică în care vor repartizate locurile disponibile, aceasta avînd loc în perioada 22-23 iulie. În această şedinţă vor participa doar candidaţii care au luat minim nota 7, aceştia fiind eligibili pentru posturile titularizabile. Ceilalţi care nu trec pragul notei 7, îşi vor încerca norocul la proba de suplinire.



15:31
miercuri, 14 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere