Doi agenti economici au fost prinsi in timp ce voiau sa vanda masti de protectie fara sa aiba avize

poza
Doi agenti economici au fost prinsi in timp ce voiau sa vanda masti de protectie fara sa aiba avize
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune de identificare si sancționare a celor care încearcă să facă specula în aceste momente grele si profita de lipsa de pe piata a echipamentelor de protecție.

Astfel, au fost identificați doi agenți economici care polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune de identificare si sancționare a celor care încearcă să facă specula în aceste momente grele si profita de lipsa de pe piata a echipamentelor de protecție. Astfel, au fost identificați doi agenți economici care comercializau fără respectarea prevederilor legale si fara avize sanitare măști de protecție. Au fost confiscate 298 măști si au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 (privind actele de comert) în valoare de 10.000 lei. Ca si aspect pe care vreau sa il aduc în discuție, măștile erau comercializate cu 3 lei/buc către agenți economici tertiari care la randul lor le vindeau si cu 6 lei/buc.
. Au fost confiscate 298 măști si au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 (privind actele de comert) în valoare de 10.000 lei. Ca si aspect pe care vreau sa il aduc în discuție, măștile erau comercializate cu 3 lei/buc către agenți economici tertiari care la randul lor le vindeau si cu 6 lei/buc.


10:29
miercuri, 25 martie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere