Criminalul de bătrâne a vrut în libertate!

Liviu Mistodie, are 24 de ani, cu domiciliul în Băneşti – Fântânele, acuzat de omor, şi-a susţinut ieri, la Curtea de Apel, prin apărător, recursul împotriva încheierii prin care Tribunalul a hotărât să-i prelungească durata de şedere preventivă în arest.

Surprinzător, dar perfect legal şi uzual prin instanţe, criminalul care şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor a încercat să-i convingă pe judecători că nu prezintă pericol concret pentru ordinea publică. N-a reuşit deloc, magistraţii trimiţându-l degrabă înapoi în arest.

În noaptea de 15/16 octombrie, curent, Mistodie a intrat, spune el, bine băut, în locuinţa Otiliei Curelaru, de 82 de ani, din Vereşti, a bătut-o de a zvântat-o, pentru a-i spune unde sunt banii, apoi a strâns-o de gât. A acoperit-o apoi cu un capot şi a plecat.

Asupra lui Mistodie planează şi suspiciunea de viol, dar şi de tâlhărie, pentru că, din locuinţă, lipsesc banii acesteia, pensia pe care tocmai o luase, iar victima a fost găsită relativ dezbrăcată. Criminalul spune că nu a găsit vreun leu, deşi asta a căutat, pentru a mai stinge din datorii, după cum spune că nici nu s-a atins sexual de bătrână.

Până în prezent, potrivit datelor puse la dispoziţie de procurorul criminalist care instrumentează cauza, violul şi tâlhăria nu se confirmă, inculpatul fiind acuzat doar de violare de domiciliu şi omor.

17:16
vineri, 12 noiembrie 2010

Taguri

Curtea de Apel, arest, batrane, crima

Autor
Lăcrămioara Luca
Gazduit de Administrare Servere