Convoiul umanitar din partea Jandarmeriei Capitalei ajunge astăzi în Suceava

Jandarmeria Capitalei, împreună cu colaboratorii săi, a iniţiat campania umanitară „Oameni pentru oameni”, proiect social care are ca obiectiv ajutorarea persoanelor afectate de inundaţii.

poza
Convoiul umanitar din partea Jandarmeriei Capitalei ajunge astăzi în Suceava | Foto: Bogdan Popescu | Newsme.ro

Miercuri, 14 iulie a.c. la ora 06.00, de la sediul Jandarmeriei Bucureşti, un convoi umanitar format din 9 mijloace de transport a început deplasarea către comuna Grămeşti, jud. Suceava, pentru distribuirea de materiale de construcţii, alimente şi articole vestimentare (400 saci cu ciment, 37 saci cu var de construcţii, 30 saci cu ipsos, 600 kg. vopsea, 260 de saci cu articole vestimentare, 500 kg. alimente neperisabile) în satele Verbia, Botoşeniţa Mică, Grămeşti şi Bălineşti.

Campania are ca obiectiv prioritar distribuirea de materiale de construcţii pentru refacerea caselor afectate de inundaţii.

Astăzi, o comisie constituită din cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi Jandarmeriei Capitalei s-a deplasat în localitatea Grămeşti, unde, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, a identificat familiile care au cea mai mare nevoie de sprijin.

Convoiul se va afla astăzi, în jurul orei 16, la intrarea în municipiul Suceava, urmînd ca în cursul după-amiezii bunurile să fie distribuite persoanelor afectate din zona menţionată.

14:57
miercuri, 14 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere